+385 1 3319 449


Trg Dr. F. Tuđmana 4, 10290 Zaprešić

Solano Clip on 2 u 1

Zašto kažemo 2 u 1? Zato što ovaj proizvod možete koristiti kao dioptrijske naočale te kao polarizirane sunčane naočale s dioptrijom. Naime, do nedavno su ti modeli bili većenom metalni klasični dioptrijski okviri koji su na mostu iznad nosa imali magnet na koji bismo zakačili clip on dodatak. Na nekim se modelima tzv clip mogao podići kao šilt iznad naočala. Vjerojatno vam je poznato o čemu se radi.

Moramo priznati da ta varijanta i nije bila naročito moderna i estetski prihvatljiva mladima pa je većim dijelom bila prepoznata od strane starije i ozbiljnije populacije.

Danas to više nije tako, Solano clip on kolekcija je moderna, lagana, kvalitena i vrlo praktična. Modeli su napravljeni od vrlo laganog i izdržljivog ultem materijala, a sam magnet je nevidljiv te se uz clip on dodatak koji u potpunosti pokriva "front" okvira pretvaraju u polarizirane sunčane naočale s dioptrijom.

Kolekciju čine ženski i muški modeli za sve uzraste. Ako smo vas barem malo zainteresirali, navratite u optiku, isprobajte modele te upitajte za detalje.

I za kraj, vrlo važno za napomenuti jest da je ova kombinacija gotovo uvijek povoljnija od izrade sunčanih naočala s dioptrijom.
Solano Clip on 2 u 1
Solano Clip on 2 u 1
Opis
Zašto kažemo 2 u 1? Zato što ovaj proizvod možete koristiti kao dioptrijske naočale te kao polarizirane sunčane naočale s dioptrijom. Naime, do nedavno su ti modeli bili većenom metalni klasični dioptrijski okviri koji su na mostu iznad nosa imali magnet na koji bismo zakačili clip on dodatak. Na nekim se modelima tzv clip mogao podići kao šilt iznad naočala. Vjerojatno vam je poznato o čemu se radi. Moramo priznati da ta varijanta i nije bila naročito moderna i estetski prihvatljiva mladima pa je većim dijelom bila prepoznata od strane starije i ozbiljnije populacije. Danas to više nije tako, Solano clip on kolekcija je moderna, lagana, kvalitena i vrlo praktična. Modeli su napravljeni od vrlo laganog i izdržljivog ultem materijala, a sam magnet je nevidljiv te se uz clip on dodatak koji u potpunosti pokriva "front" okvira pretvaraju u polarizirane sunčane naočale s dioptrijom. Kolekciju čine ženski i muški modeli za sve uzraste. Ako smo vas barem malo zainteresirali, navratite u optiku, isprobajte modele te upitajte za detalje. I za kraj, vrlo važno za napomenuti jest da je ova kombinacija gotovo uvijek povoljnija od izrade sunčanih naočala s dioptrijom.