+385 1 7888 161


Palinovečka 19a, Vrbani, 10000 Zagreb

Rodenstock naočalne leće

U POTPUNOSTI PRILAGOĐENE VAŠIM POTREBAMA

Među današnjim naočalnim lećama postoje zamjetne razlike u kvaliteti. Odabirom Rodenstok leća odabirete kvalitetu, tradiciju i sigurnost. Svaki novi Rodenstock proizvod je rezultat dugogodišnjih istraživanja i revolucionarne tehnologije. Svaka leća se odlikuje vrhunskim materijalom, savršenom preciznošću obrade i inovativnim završnim premazima. Jednostavno, to je kvaliteta na koju se u potpunosti možete osloniti.

Rodenstock leće su podijeljene u tri kategorije: Rodenstock superior, Rodenstock excellence i Rodenstock perfection. Na vama je da odaberete kategoriju koja najviše odgovara vašim potrebama.

Rodenstock superior

- ako tražite jasan pogled i provjerenu kvalitetu po pristupačnoj cijeni

 

 

Rodenstock excellence

- ako tražite značajan napredak u kvaliteti vida i visoku udobnost nošenja uz dobar omjer kvalitete i cijene

 

 

Rodenstock perfection

- ako tražite savršen vid bez kompromisa te trenutno najnapredniji proizvod na tržištu.

 

 

Lista proivoda po kategorijama:

PROGRESIVNE LEĆE: - Rodenstock progresivne leće istovremeno korigiraju kratkovidnost i dalekovidnost, a da pritom pružaju oštar vid i na svim srednjim udaljenostima. Proizvedene su tako da estetski izgledaju poput svake druge jednojakosne leće što bi značilo da je prijelaz između dioptrija neprimjetan. Ukratko, Rodenstock ovdje postavlja standarde po kojima svaka progresivna leća iz bilo koje serije pruža odličnu oštrinu vida, udobnost nošenja i kompatibilnost s osobom kojoj namijenjena. Uz njih okolinu vidite jasnije i kontrastnije što se pogotovo primjećuje za vrijeme lošije vidljivosti, npr. u sumrak.

Progressiv PureLife Free: Rodenstock Superior

Rodenstock Progressive PureLife Free

Progresivna leća optimalna za korisnike koji po prvi puta koriste progresivne naočale, a da pri tome žele kvalitetan proizvod po povoljnijoj cijeni. Ova leća pruža jasan vid na svim udaljenostima uz maksimalnu ugodnost rada na blizinu (npr čitanja).

 

Multigressiv MyViev 2: Rodenstock Excellence

Rodenstock Multigressiv MyView 2

Vrlo tanka, high tech progresivna leća koja zahvaljujući revolucionarnoj EyeLT tehnologiji pruža do 40 % bolji vid na blizinu te srednju udaljenost. Vrlo kratak rok prilagodbe na nošenje rezultirati će odličnom percepcijom prostora te spontanom vizualnom udobnošću.

 

Impression 2: Rodenstock Perfection

Rodenstock Impression 2

Individualna progresivna leća u potpunosti prilagođena vašem oku, licu i dioptrijskom okviru u koji se ugrađuje. Namijenjena onima koji traže savršen vid i komfor nošenja. Vidna polja su u potpunosti optimizirana te nude 40% bolji vid na blizinu i srednju udaljenost, čak i pri većim dioptrijama.

 

Impression FreeSign 3: Rodenstock Perfection

Rodenstock Impression FreeSign 3

Individualna progresivna leća za savršen, 100% prirodan vid od samog početka. Prilagođena vašem oku, licu, okviru te stilu života. Bez obzira na profesiju i hobije, dobivate u potpunosti prilagođenu leću koja vas činiti opuštenima i punima energije. Trenutno najbolja progresivna leća dostupna na tržištu.

Ova leća dostupna je u četiri varijante:

ACTIVE – za dinamičan stil života, visoka stabilnost slike na srednjim i daljim udaljenostima

ALLROUND – za maksimalan učinak na svim udaljenostima, bilo da kuhate, vozite ili čitate

EXPERT – za jasan vid na svim udaljenostima uz posebno prilagođenu zonu srednje udaljenosti. Idealna ako vrlo često putujete i radite na laptopu.

INDIVIDUAL – za potpuno prilagođene zone kako biste uživali u stopostotno oštrom i prirodnom vidu

 

LEĆE ZA SREDNJU UDALJENOST: Radno okruženje od vas iziskuje konstantno fokusiranje predmeta i osoba na različitim udaljenostima. Bilo da je to vaš radni stol, monitor ili kolege, vaše se oči moraju vrlo brzo adaptirati što s godinama za njih postaje sve stresnije. Redenstock leće ove kategorije pomažu da se vaše oči opuste te da se smanji napetost u vratu i ramenima.

Rodenstock Ergo

Dostupne su u tri verzije:

Ergo Book – optimalna zona do 90 cm udaljenosti, idealne npr za učitelje ili zubne tehničare.

Ergo PC – optimalna zona do 120 cm udaljenosti, idealne za rad na računalu

Ergo Room – optimalna zona raspoređena do 5 m udaljenosti, idealne za osobe koje često moraju razovarati s kolegama ili klijentima te održavati sastanke.

Progressiv Ergo: Rodenstock Superior – progresivna leća namjenjena opuštenom radu u uredu, bilo da čitate, radite na kompjuteru ili držite prezentaciju. Optimizirane zone pružaju 40% bolji vid na blizinu i srednju udaljenost. Provjerena kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

Multigressiv Ergo 2: Rodenstock Excellence - individualna progresivna leća s ergonomski pozicioniranim zonama za izrazitu udobnost nošenja. Poboljšava držanje glave i tijela tako da ćete se od prvog dana osjećati opuštenije.

Impression Ergo 2/Ergo FS 2: Rodenstock Perfection - jedinstvena progresivna uredska leća na tržištu. Ako tražite najviše od vaše leće, Impression Ergo FS2 je najbolje rješenje. To su najinovativnije uredske leće, savršeno su prilagođene vašim vizulnim parametrima i radnoj okolini koji se detaljno analiziraju prije same narudžbe leće.

JEDNOJAKOSNE LEĆE: - pomažu vam da vidite bolje na svim udaljenostima u dobi do navršenih cca 40 godina. Korigiraju kratkovidnost ili dalekovidnost ovisno o nalazu vašeg očnog specijalista. Ako ih nosite po prvi put, vrlo je vjerojatno da ćete se morati adaptirati. Razlog tomu je činjenica da se kratkovidnim osobama svijet čini manjima noseći naočale, a dalekovidnim upravo suprotnim. U oba slučaja se mozak adaptira vrlo brzo, a Rodenstock jednojakosne leće su tu da taj proces učine još bržim i spontanijim.

Perfalit/Cosmolit: Rodenstock Superior

Rodenstock Perfalit/Cosmolit

Jednojakosne leće provjerene Rodenstock kvalitete i jasnog vida do samog ruba leće. Do 45% su lakše od mineralnih leća, 20% tanje te osim što su Cosmolit leće vrlo lagane i tanke, do 30% smanjuju efekt stakla zbog kojeg vaše oči gledajući kroz leću izgledaju veće.

 

 Multigressiv Mono/Mono Plus 2: Rodenstock Excellence